CONSULTORIA I SERVEIS DE

Marketing A-Mida neix a Tàrrega amb l’objectiu de proporcionar serveis professionals de marketing a empreses, organitzacions i entitats.

Serveis de marketing estratègic, marketing digital i formació.

marketing en marketingamida
marketing i fer-te brillar

Si necessites dissenyar o millorar el teu pla de marketing per incrementar les vendes de la teva empresa, analitzar la teva pàgina web per poder-ne obtenir les mètriques adequades, establir accions de marketing per e-commerce si tens una botiga online, gestionar les teves xarxes socials a nivell professional o formació per a tu i el teu equip en aspectes relacionats amb el marketing, contacta’m

Marketing A-Mida t’ajudarà a enfocar millor la situació per arribar als objectius que et planteges, serà el teu departament de marketing particular per fer-te brillar.

Vols saber més sobre mi? Tens força detalls sobre la meva vida aquí i els meus escrits al blog, no hi ha millor manera de conèixer algú.

 

“Si camines sol aniràs més ràpid… si camines acompanyat arribaràs més lluny”

Roger treballant amb ordinador

Tu ets capaç de fer-ho sol, no hi ha dubte. Tot i així, amb aportacions d’algú que té experiència i formació en el sector aconseguiràs estalviar-te temps i recursos. Em permets ajudar-t’hi?