El meu objectiu és ajudar-te a dissenyar l’ESTRATÈGIA GLOBAL DE MARKETING per a ser més rellevant pels teus clients i AUGMENTAR LES TEVES VENDES

Tens també a la teva disposició formació per tu i el teu equip a nivell de marketing digital, tinc àmplia experiència donant classes. Consulta tots els serveis per més informació.

Et sents identificat amb aquestes experiències?

  • Penses que la teva empresa ha de tenir més presència al canal online, però no saps per on començar.
  • Tens una tenda física i vols començar a vendre per internet o tens un e-commerce, estàs venent productes o serveis, però t'arriba poc tràfic a la web i, per tant, tens poques comandes.
  • Ets emprenedor, necessites potenciar el teu negoci amb accions de marketing online, però no tens temps ni prou coneixements.
  • Vols rebre formació en marketing digital per tu i el teu equip per dur a terme accions que t'ajudin a connectar millor amb els teus clients actuals i potencials.
  • Tens una web que no converteix el suficient, necessites analitzar amb més detall i tens dubtes per escollir entre la gran quantitat d'informació que t'arriba.

ESTIC AQUÍ PER ENFOCAR LA TEVA ESTRATÈGIA DE MARKETING I INCREMENTAR LES TEVES VENDES

Què puc fer per tu?

Consultoria estratègica

No deixis a l’atzar el posicionament estratègic del teu negoci. Començarem amb una anàlisi per veure en quina situació estàs. Definirem els objectius i metes a assolir i dissenyarem les accions adequades per aconseguir-los.

Estratègia Digital

No n’hi ha prou en ser la solució per a moltes persones, és imprescindible que et coneguin. Augmentarem la teva visibilitat amb una estratègia integrada de marketing digital. Email marketing, seo, campanyes de publicitat digital, usabilitat de la teva pàgina web, analítica de negoci i un llarg etcètera. 

Marketing per e-commerce

Si tens una tenda virtual puc ajudar-te a fer-la més visible pel teu públic objectiu i així augmentar vendes. Començant per seleccionar els millors canals d’adquisició de tràfic a la teva web fins a millorar la taxa de conversió. D’aquesta manera incrementaràs el número de comandes i aconseguiràs que et tornin a comprar.

Publicitat Digital

Creació, gestió i optimizació de campanyes d’anuncis en publicitat digital, tant en Google (PPC) como en xarxes socials (Facebook Ads, Instagram Ads y Linkedin Ads). Utilitzar la publicitat digital adequadament t’ajudarà a conectar amb els teus potencials clients.

Analítica Web

Hauràs sentit que en marketing digital tot es pot medir. No és del tot veritat, però sí permet obtenir una gran quantitat de dades. Seleccionarem les que millor s’adaptin per seguir l’evolució de la teva activitat i elaborarem el teu dashboard personalitzat de control de negoci.

Formació a mida

Tens a la teva disposició varis cursos amb temàtiques diverses com tutorials d’aplicacions com el CMS WordPress, gestors d’email marketing com Campaign Monitor o Mailchimp, analítica web amb Google Analytics i altres opcions per estar del tot familiaritzat amb l’entorn online.

El que diuen de mi

Contactar

Omple el formulari i posa’t en contacte amb mi. Estic convençut que puc aportar valor als teus reptes professionals.