El meu objectiu és ajudar-te a dissenyar l’ESTRATÈGIA GLOBAL DE MARKETING per a que siguis més rellevant pels teus clients i AUGMENTIS LES TEVES VENDES

Tens també a la teva disposició formació per tu i el teu equip a nivell de marketing digital, tinc àmplia experiència donant classes. Consulta la pàgina serveis per més informació.

Consultoria estratègica

No deixis a l’atzar el posicionament estratègic del teu negoci. És absolutamente primordial un bon anàlisis, una correcta definició dels teus objetius i d’aquesta forma poder determinar las accions  a dur a terme per aconseguir-los. 

Marketing Digital

El major èxit s’aconsegueix integrant i complementant la teva estratègia amb totes les eines que t’ofereix el canal online. Email marketing, seo, campanyes de publicitat digital, usabilitat de la teva página web, analítica de negoci i un llarg etcètera. 

Marketing per e-commerce

Si tens una tenda virtual puc ajudar-te en aconseguir fer-la més visible pel teu públic objectiu. Des d’augmentar el tràfic a la teva web fins a millorar l’índex de conversió de l’embut de compra per a que tot derivi en un creixement de les teves vendes.

Publicitat Digital

Creació, gestió i optimizació de campanyes d’anuncis en publicitat digital, tant en Google (PPC) como en xarxes socials (Facebook Ads, Instagram Ads y Linkedin Ads). Utilitzar la publicitat digital adequadament et conduirà a un augment en facturació.

Analítica Web

Hauràs sentit que en marketing digital tot es pot medir. No és del tot veritat, però sí permet una major obtenció de dades que, tractades de forma adient, ens permetrà definir les principals KPIs del teu negoci.

Formació a mida

Tens a la teva disposició varis cursos amb temàtiques diverses com tutorials d’aplicacions com el CMS WordPress, Mailchimp, Google Search Console, Data Studio, Google Analytics, etc. Ho trobaràs tot en l’apartat formació.

Contactar

Omple el formulari i posa’t en contacte amb mi. Estic convençut que puc aportar valor als teus reptes professionals.