Avís Legal

El següent text regula la utilització de la pàgina web https://marketingamida.cat, per part dels usuaris d’Internet. Llegiu atentament l’Avís Legal cada vegada que visiti aquest lloc web ja que podrà ser modificat en qualsevol moment. En cas de no estar d’acord amb l’estipulat no utilitzi el lloc web.

TITULARITAT

En compliment del que preveu la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s’informa que el titular del lloc web és ROGER TELLA TRILLA amb domicili fiscal a Tàrrega (Lleida) , NIF 43748725B.

OBJECTE

A través d’aquest lloc web es facilita als usuaris l’accés a diversos continguts i informació posat a disposició per https://marketingamida.cat o per tercers proveïdors de serveis i contingut. ROGER TELLA TRILLA es reserva el dret de modificar en qualsevol moment la presentació, configuració i localització del lloc web, així com els continguts, productes i serveis en ell continguts.

L’accés, navegació i ús del Lloc Web de https://marketingamida.cat comporta i suposa l’acceptació per l’Usuari de les presents Condicions Generals. En aquest sentit, s’entendrà per usuari a la persona que accedeixi, navegui, utilitzi o participi en els serveis i activitats, gratuïtes, desenvolupades en el Lloc Web. El present Avís Legal té com a objecte regular l’accés, navegació i ús del Lloc Web, sense perjudici que ROGER TELLA TRILLA pugui establir condicions particulars que regulin la utilització de serveis i / o contractació de productes específics oferts als Usuaris a través del Lloc web.

CONDICIONS D’ACCÉS

L’accés a la pàgina web és lliure i gratuït, i no és necessari per a la utilització dels seus serveis la prèvia autenticació per mitjà de la introducció del nom d’usuari i contrasenya. Quan per a facilitar la navegació i per recopilar informació estadística sobre la seva navegació sigui necessari demanar dades de navegació estadístiques, ROGER TELLA TRILLA donarà a aquestes dades el tractament automatitzat que correspongui en funció de la seva naturalesa o finalitat, en les condicions i termes indicats en la secció de Política de Privacidad.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL / COPYRIGHT

ROGER TELLA TRILLA ostenta la titularitat de el present lloc web. Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual sobre aquest portal d’Internet són titularitat exclusiva de ROGER TELLA TRILLA o de tercers (llevat que s’indiqui el contrari), de manera que l’accés a la mateixa o la seva utilització, per part de l’usuari, no ha de considerar, de cap manera, com l’atorgament de cap llicència d’ús o dret sobre qualsevol actiu.

Les obres del present domini es troben sota una llicència de Creative Commons: Reconeixement – No Comercial – Compartir Igual (4.0 Internacional)

Els usuaris del lloc web únicament podran copiar, distribuir i comunicar públicament l’obra, sota les condicions de reconeixement dels crèdits de l’obra de la manera especificada per l’autor o el llicenciador, llevat usats per a fins comercials, i compartir-igual. En el cas de remescla, transformació o nova creació a partir del material, haurà de difondre les seves contribucions sota la mateixa llicència que l’original.

Alguna d’aquestes condicions pot no aplicar-se si s’obté el permís del titular dels drets d’autor. Quan l’obra o algun dels seus elements es troben en el domini públic segons la llei vigent aplicable, aquesta situació no afecta a la llicència.

Això és un resum del text legal. Podeu obtenir informació addicional o llegir la llicència completa aquí.

Els drets derivats d’usos legítims o altres limitacions reconegudes per llei, els drets morals de l’autor, així com els drets que puguin tenir altres persones sobre la pròpia obra o el seu ús, no queden afectats per la llicència de cap manera.

ROGER TELLA TRILLA no assumirà cap responsabilitat derivada de l’ús per tercers de contingut del lloc web i podrà exercitar totes les accions civils o penals que li corresponguin en cas d’infracció d’aquests drets per part de l’usuari.

CLÀUSULA D’EXTINCIÓ DE RESPONSABILITAT

Els continguts incorporats a la pàgina web han estat elaborats en tot moment de bona fe amb el propòsit de donar informació als usuaris, de manera que ROGER TELLA TRILLA no assumeix cap tipus de responsabilitat respecte a la integritat o exactitud de l’esmentada informació ni garanteix la exactitud ni la posada a el dia de la informació que es pugui obtenir de la mateixa, la qual podrà ser modificada sense previ avís.

ROGER TELLA TRILLA no es responsabilitza del mal ús que els usuaris puguin fer del lloc web.

RESPONSABILITAT PEL FUNCIONAMIENT DEL LLOC WEB.

ROGER TELLA TRILLA intentarà reduir a l’mínim els problemes ocasionats per errors de caràcter tècnic, podrà procedir a la suspensió temporal dels serveis i continguts del lloc web per efectuar operacions de manteniment, millora o reparació dels mateixos, sense que això origini indemnització a l’ usuari per aquests conceptes.

ROGER TELLA TRILLA no assumeix cap responsabilitat respecte dels danys que poguessin ocasionar a l’usuari a resultes de la consulta de la present pàgina web, o d’aquelles altres externes objecte de reexpedició.

ROGER TELLA TRILLA no serà responsable en cas que existeixin interrupcions de servei, o mal funcionament de la mateixa que tinguin el seu origen en supòsits de cas fortuït, força major o altres causes que escapen del seu control.

RESPONSABILITAT PER ÚS D’ENLLAÇOS

ROGER TELLA TRILLA no assumeix cap responsabilitat derivada de l’existència d’enllaços entre els continguts d’aquest lloc i continguts situats fora del mateix, o de qualsevol altra menció de continguts externs a aquest lloc.

La presència d’altres enllaços al lloc web té una finalitat merament informativa, no constituint en cap cas una invitació o recomanació a la contractació de productes o serveis que s’ofereixin en el lloc d’Internet de destinació, i en cap cas impliquen el suport a les persones o entitats autores d’aquests continguts o titulars dels llocs on es trobin.

RECONEIXEMENT DE DRETS D’AUTOR

Aquest avís legal és una modificació a mida pel lloc web https://marketingamida.cat tret de  https://www.blogpocket.com/wp-content/uploads/2018/01/DOC-2_Aviso-legal-V2.pdf de l’avís legal de la pàgina https://www.blogpocket.com propietat d’ANTONIO CAMBRONERO que de forma molt gentil m’ha permés utilizar per aquest llco web.