Avui he après més d'Open Graph

Avui he après més d’Open Graph. En aquest breu post et parlo sobre el protocol Open Graph i com pot ajudar-te a mostrar de forma agradable la informació que comparteixes en xarxes socials.

OpenGraph és un protocol creat per Facebook a l’any 2010 i que serveix per indicar-li a la xarxa social l’estructura de dades de l’enllaç que comparteixes. Ho fa mitjançant metadades o etiquetes meta. Amb OpenGraph, li indiques a Facebook que part és el títol, una imatge, la url, el tipus de contingut, etc. D’aquesta manera, li permet mostrar-ho de manera correcta, agradable i perceptible per a l’usuari.

Les etiquetes principals serien og: title, og: type, og: url i og: image. Com pots suposar, el og és d’Open Graph.

Imagina’t que comparteixes a través del teu perfil de Facebook un enllaç d’un post del meu blog. Imagina’t que és aquest mateix post. A través de les etiquetes meta indicaries el següent:

https://marketingamida.cat/blog/hoy-he-aprendido-mas-de-open-graph/ “>


El mateix connector de Facebook ja et permet implementar les metadades i el mateix Facebook ja t’ajuda a comprovar si estan ben implementats amb el Facebook Sharing Debugger. De fet, et diré que és tot molt automàtic.

Dir-te finalment que això s’ha anat incorporant a la resta de xarxes socials.

Seguim aprenent …

Gràcies per llegir-me. Si el post ha estat del teu interès, t’agrairé que el comparteixis. També et convido a subscriure’t al blog i rebre les darreres novetats una vegada al mes. 

Moltes gràcies i estem en contacte.

Subscriu-te al blog
Comparteix aquesta entrada
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Altres articles del blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.