Avui he après més d'Open Graph

Avui he après més d’Open Graph. En aquest breu post et parlo sobre el protocol Open Graph i com pot ajudar-te a mostrar de forma agradable la informació que comparteixes en xarxes socials.

OpenGraph és un protocol creat per Facebook a l’any 2010 i que serveix per indicar-li a la xarxa social l’estructura de dades de l’enllaç que comparteixes. Ho fa mitjançant metadades o etiquetes meta. Amb OpenGraph, li indiques a Facebook que part és el títol, una imatge, la url, el tipus de contingut, etc. D’aquesta manera, li permet mostrar-ho de manera correcta, agradable i perceptible per a l’usuari.

Les etiquetes principals serien og: title, og: type, og: url i og: image. Com pots suposar, el og és d’Open Graph.

Imagina’t que comparteixes a través del teu perfil de Facebook un enllaç d’un post del meu blog. Imagina’t que és aquest mateix post. A través de les etiquetes meta indicaries el següent:

https://marketingamida.cat/blog/hoy-he-aprendido-mas-de-open-graph/ “>


El mateix connector de Facebook ja et permet implementar les metadades i el mateix Facebook ja t’ajuda a comprovar si estan ben implementats amb el Facebook Sharing Debugger. De fet, et diré que és tot molt automàtic.

Dir-te finalment que això s’ha anat incorporant a la resta de xarxes socials.

Seguim aprenent …

Gràcies per llegir-me. Si el post ha estat del teu interès, t’agrairé que el comparteixis. També et convido a subscriure’t al blog i rebre les darreres novetats una vegada al mes. 

Moltes gràcies i estem en contacte.

Subscriu-te al blog
Comparteix aquesta entrada
Altres articles del blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *