Avui he après sobre el pop-up de subscripció al blog

L’aprenentatge d’avui gira entorn al pop up que es dispara per aconseguir subscriptors en blog. Portava uns dies sense tenir molt clara la seva configuració. Elementor Pro et permet el disseny i la configuració de pop ups. En el meu cas jo només faig servir un, que et recorda que pots subscriure’t al blog i està en castellà. Pots veure-ho aquí sota.

Suscríbete al blog para recibir las novedades y próximos artículos. Podrás darte de baja cuando quieras

La meva intenció sempre ha estat ser el menys invasiu possible amb la gent que visita el meu lloc web. Només vull recordar-los que  es poden subscriure al blog per rebre les novetats i nous articles del mateix.

Per a això, he decretat les següents condicions d’activació del pop up:

  1. Es dispara a el cap de 14 segons d’entrar algú en una pàgina o entrada del blog o de fer scroll un 80% en les mateixes. Entenc que si algú ja està 14 segons té cert interès pel contingut, igual que si fa un 80% de scroll, els meus posts són llargs. A més, la majoria dels meus vistants procedeixen del SEO. Ja venen perquè la temàtica els interessa.
  2. Es pot tornar a disparar en una segona pàgina per última vegada, dos impactes màxims per usuari i sessió.
  3. Queden excloses certes pàgines, com la d’inici, la de sobre mi, l’avís legal i política de privacitat i la de contacte. No tindria sentit una aparició d’un pop up en aquestes pàgines.
  4. Sempre hi ha l’opció de tancar-lo mitjançant el clic a la X a la part dreta superior.

Nota important: si buides la memòria cau o cache, has de deixar el pop up a esborrany i tornar-lo a activar, temes de la informàtica.

Si bé és cert que no tinc necessitat de molt subscriptor, un recordatori imprevist sempre sorprèn a l’usuari i va bé.

Seguim aprenent …

Gràcies per llegir-me. Si el post ha estat del teu interès, t’agrairé que el comparteixis. També et convido a subscriure’t al blog i rebre les darreres novetats una vegada al mes. 

Moltes gràcies i estem en contacte.

Subscriu-te al blog
Comparteix aquesta entrada
Altres articles del blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *