Caard.co i com crear pàgines web sense codi

Post de las categories marketing digital i tutorials. Temps de lectura aproximat: 5 minuts.

En aquest article et parlo de Carrd.co i com crear pàgines web sense codi. Sí, és possible crear webs sense saber codi, eines com Caard ho faciliten.

Aquí tens un resum del contingut d’aquest post. Pots navegar prement sobre el títol que t’interessi visitar en el següent desplegable:

Què és Caard.co i per què serveix?

Carrd.co és una eina per crear pàgines web de forma simple i sense saber res de codi. Tal com indiquen en el seu claim “simple, free fully responsive one-page sites for pretty much anything”. Simplicitat al poder i rapidesa, això és el que t’aporta Carrd.co

Està pensat per a la gent que necessita una pàgina web simple, visual i sense moltes opcions. Algú que no vulgui complicar-se la vida amb un lloc web ni de wordpress ni res semblant, on es ja es necessiten certs coneixements de programació.

imagen caard.co

Quin tipus de pàgines web puc crear amb Caard?

Qualsevol tipus que no requereixi de moltes funcionalitats més avançades. Dins Caard.co tenen diverses plantilles predefinifides per categoria.

Tens plantilles per crear un perfil personal, de landing page, de formulari de contacte, de catàleg de producte o servei i algunes que són multisecció o “sectioned”. Aquestes últimes permeten més opcions ja que tenen més botons.

Els llocs web que creguis són responsive, és a dir, s’adapten a tot tipus de dispositius. Són molt simples i visuals. Tens un munt de plantilles o templates diferents perquè puguis recolzar-te en elles i no hagis de partir d’un llenç en blanc.

Com funciona Caard.co?

El gran avantatge que té és que és molt fàcil d’utilitzar. Pots seleccionar una de les seves plantilles o directament utilitzar el seu editor. És el típic drag and drop d’arrossegar i deixar anar, molt intuïtiu i fàcil.

És totalment gratuït?

Té una versió totalment gratuïta que inclou 3 llocs web sense pagar ni un euro o dòlar. Després pots passar-te a la versió pro, on actualment hi ha 3 nivells de pagament amb 9 €, 19 € i 49 €. En cadascuna incrementes funcionalitats com són un major nombre de llocs web, personalitzar la url, la integració amb Google Analytics, redireccions, descarregar arxius, etc.

Pots fer una ullada als seus plans de pagament Caard.co/pro

On puc utilizar una pàgina web feta amb Caard?

Doncs si ja et serveix una pàgina web simple com les que t’ofereix Caard.co la pots utilitzar de la mateixa manera que si tinguessis altres amb wordpress o un altre llenguatge.

La pots posar com a firma d’un correu electrònic. Pot ser també la teva pàgina de presentació en el teu perfil de xarxes socials. Simplement, selecciones que vols una pàgina de perfil i un cop creada, còpies la url i l’afegeixes a qualsevol perfil de les teves xarxes socials. Recorda que Linktree és una altra opció.

El mateix si dissenyes un lloc web de cartera de productes o serveis. També et pot servir per dissenyar una landing page anunciant qualsevol cosa. Els usos són infinits i és perfectament vàlida.

Alternatives. Altres maquetadors web sense codi.

Doncs tens vàries opcions: 

  • Wix 
  • AboutMe
  • Weebly
  • Strikingly
  • Site123
  • Jimdo

I també hi ha plataformes de email màrqueting com Mailchimp o Mailerlite que permeten crear landing pages. Pots fer una cerca a Google i obtindràs moltes més, cadascuna amb les seves particularitats.

Ara ja saps de Carrd.co i com crear pàgines web sense codi.

Gràcies per llegir-me. Si el post ha estat del teu interès, t’agrairé que el comparteixis. També et convido a subscriure’t al blog i rebre les darreres novetats una vegada al mes. 

Moltes gràcies i estem en contacte.

Subscriu-te al blog
Comparteix aquesta entrada
Altres articles del blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *