Cita “La diferència més important entre els campions i les persones mitjanes és la seva habilitat per gestionar el rebuig i el fracàs" de Tom Hopkins

Post de la categories cites, proverbis i frases cèlebres. Tiemps de lectura aproximat: 2 minuts.

Tom Hopkins és un expert en vendes, autor de llibres i conferenciant habitual en tot el relacionat amb l’activitat comercial, les vendes. S’explica que va guanyar el seu primer milió de dòlars als 27 anys. A partir d’allí, va fundar la seva pròpia escola de vendes, pots trobar més informació aquí. Entre els seus llibres estan “Vendre en temps difícils” o “Vendes per Dummies”.

Imagen Tom Hopkins

Se li atribueix la cita “La diferència més important entre els campions i les persones mitjanes és la seva habilitat per gestionar el rebuig i el fracàs“. Crec que podria dir-te que aquí ho deixo i ja està. Poc cal dir. Estic 1.000% d’acord amb el proverbi, encara que en alguns casos poden haver factors que desequilibrin la balança (algun aspecte aliè a l’ésser: enfermetats, pobresa extrema, desgràcies en la vida d’un, etc.).

Les vendes i el rebuig és una cosa que van molt lligats. Ara mateix sóc responsable d’un comerç electrònic a B2C claríssim, però he estat molts anys en B2B. Fins i tot ara també tinc cert paper de comercial amb les taquilles tritemperatura de l’empresa en la qual treballo. Vendre no és fàcil, i en alguns casos pot ser força descoratjador.

Per tenir èxit en vendes és imprescindible perseverar, recuperar-se del petit fracàs en rebre un “no” a la teva proposta comercial i evitar la sensació de rebuig quan el teu potencial comprador no vol ni dedicar-te un mínim temps.

D’altra banda, per a alguns el fet d’aconseguir oportunitats comercials i tancar un acord és un autèntic repte: per a mi ho és. És el premi a l’esforç, a la paciència, a la tenacitat i la culminació d’una bona estratègia.

El meu reconeixement a tots els comercials i venedors. Molts ànims i una forta abraçada per a tots ells.

Gràcies per llegir-me. Si el post ha estat del teu interès, t’agrairé que el comparteixis. També et convido a subscriure’t al blog i rebre les darreres novetats una vegada al mes. 

Moltes gràcies i estem en contacte.

Subscriu-te al blog
Comparteix aquesta entrada
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Altres articles del blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.