Cita “La diferència més important entre els campions i les persones mitjanes és la seva habilitat per gestionar el rebuig i el fracàs" de Tom Hopkins

Post de la categories cites, proverbis i frases cèlebres. Tiemps de lectura aproximat: 2 minuts.

Tom Hopkins és un expert en vendes, autor de llibres i conferenciant habitual en tot el relacionat amb l’activitat comercial, les vendes. S’explica que va guanyar el seu primer milió de dòlars als 27 anys. A partir d’allí, va fundar la seva pròpia escola de vendes, pots trobar més informació aquí. Entre els seus llibres estan “Vendre en temps difícils” o “Vendes per Dummies”.

Imagen Tom Hopkins

Se li atribueix la cita “La diferència més important entre els campions i les persones mitjanes és la seva habilitat per gestionar el rebuig i el fracàs“. Crec que podria dir-te que aquí ho deixo i ja està. Poc cal dir. Estic 1.000% d’acord amb el proverbi, encara que en alguns casos poden haver factors que desequilibrin la balança (algun aspecte aliè a l’ésser: enfermetats, pobresa extrema, desgràcies en la vida d’un, etc.).

Les vendes i el rebuig és una cosa que van molt lligats. Ara mateix sóc responsable d’un comerç electrònic a B2C claríssim, però he estat molts anys en B2B. Fins i tot ara també tinc cert paper de comercial amb les taquilles tritemperatura de l’empresa en la qual treballo. Vendre no és fàcil, i en alguns casos pot ser força descoratjador.

Per tenir èxit en vendes és imprescindible perseverar, recuperar-se del petit fracàs en rebre un “no” a la teva proposta comercial i evitar la sensació de rebuig quan el teu potencial comprador no vol ni dedicar-te un mínim temps.

D’altra banda, per a alguns el fet d’aconseguir oportunitats comercials i tancar un acord és un autèntic repte: per a mi ho és. És el premi a l’esforç, a la paciència, a la tenacitat i la culminació d’una bona estratègia.

El meu reconeixement a tots els comercials i venedors. Molts ànims i una forta abraçada per a tots ells.

Gràcies per llegir-me. Si el post ha estat del teu interès, t’agrairé que el comparteixis. També et convido a subscriure’t al blog i rebre les darreres novetats una vegada al mes. 

Moltes gràcies i estem en contacte.

Subscriu-te al blog
Comparteix aquesta entrada
Altres articles del blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *