Cita: "No perdis el temps buscant un llapis millor, aprèn a escriure millor" de Seth Godin

Post de la categoria cites, proverbis i frases cèlebres. Tiemps de lectura estimat: 2 minuts.

Aquí et dono la meva opinió de la cita “no busquis un llapis millor, aprèn a escriure millor” de Seth Godin. Reflexió del seu significat.

Qui és Seth Godin?

Seth Godin és un empresari nord-americà, autor de diversos llibres i un divulgador en temes de màrqueting. Podríem dir que és un dels majors referents mundials en management i màrqueting i se li atribueixen conceptes com el màrqueting viral o el màrqueting de permís. Si vols saber més, tens aquí la seva web i bloc, a la qual estic subscrit des de fa anys: https://www.sethgodin.com/

foto de seth godín

Quina és la meva interpretació de la seva cita "no perdis el temps buscant un llapis millor, aprèn a escriure millor"

Sota el meu punt de vista, Seth Godín ens està parlant de transformació, de canvi, d’evolució i d’aprenentatge. Cercar un llapis millor pot associar-se a procrastinar, a la típica solució de “puntada endavant”. I una solució a curt plaç que no soluciona el problema o la circumstància d’arrel.

Seth Godin aborda sempre el canvi, una metamorfosi cap a alguna cosa més complet. L’aprenentatge, el dissenyar pautes i protocols que ajudin a no tornar a ensopegar dues vegades amb la mateixa pedra. Aprendre a escriure millor invoca un plantejament de base i no només d’ús d’eines.

Per posar-te un exemple en l’àmbit del màrqueting, trobar un llapis millor seria la forma de vendre el teu producte a un client, la forma d’interaccionar amb ell, de “perseguir-lo”. Potser aconsegueixes vendre-li, però no tindràs cap pauta si no penses en global i en automatitzar i estandaritzar el procés. Cal tenir un mètode.

Seguint amb l’exemple, aprendre a escriure millor implica dissenyar el sistema de vendes, un procés per atraure clients cap a la teva marca, en aquest cas podria ser el teu embut de vendes.

Seguim escrivint …

Gràcies per llegir-me. Si el post ha estat del teu interès, t’agrairé que el comparteixis. També et convido a subscriure’t al blog i rebre les darreres novetats una vegada al mes. 

Moltes gràcies i estem en contacte.

Subscriu-te al blog
Comparteix aquesta entrada
Altres articles del blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *