Com amagar a algú els teus stories a Instagram

Post de las categories marketing digital, xarxes socials i tutorials. Temps de lectura aproximat: 4 minuts.

En aquest article et parlo de com amagar a algú els teus stories a Instagram. De fet, hi ha 3 formes d’amagar stories a Instagram. Al llarg de el text les veuràs detallades.

Aquí tens un resum del contingut d’aquest post. Pots navegar prement sobre del títol que t’interessi visitar en el següent desplegable:

Què són les stories a Instagram?

Les stories d’Instagram és el format de posts ràpids o puntuals que ha triomfat en aquesta xarxa social. Simplement es mantenen durant 24 hores llevat que els fixis en el teu perfil. Són posts efímers i que poden tenir format foto o petits vídeos i els hi pots afegir efectes tipus gif, text, música, ressaltat, etc.

Per què amagar a algú els teus stories a Instagram?

Les raons per amagar els teus stories algú a Instagram poden ser molt variades. Tots tenim aquesta persona a qui, de forma puntual, voldríem amagar les nostres stories. Pot ser la nostra exparella, el nostre pare o mare, un amic, un conegut, etc.

També hi poden haver motius laborals: potser no t’interessa que la teva competència pugui veure les teves stories perquè no et copiïn o no puguin saber que treus una oferta per als teus clients.

Les raons són infinites i tothom pot tenir alguna al llarg de el temps. Passo a explicar-te com amagar les stories a algú a Instagram.

Com amagar a algú els teus stories a Instagram?

Existeixen actualment 3 formes d’ocultar les teves stories a Instagram a algú. De fet, n’existeixen 4, però la quarta seria directament bloquejar el perfil d’algú. Però en aquest cas, ja no només li amagues la story, també li amagues tot el teu perfil i els teus posts.

Obviem aquesta quarta opció i passem a veure les 3 opcions que tens per amagar les teves stories a Instagram sense bloquejar a ningú:

1-Mitjançant l'opció "ocultar historia a"

Com compartir una story mitjançant l’opció “ocultar historia a”?

Simplement segueix aquests passos al teu dispositiu mòbil:

 1. Vés al teu perfil.
 2. Prem a l’hamburguesa de dalt a la dreta de la pantalla al mòbil.
 3. Dirigeix-te a configuració.
 4. Prem sobre privacitat.
 5. Dóna-li al clic a “Historia”.
 6. A la part superior, ja t’apareix l’opció “ocultar historia a”. Simplement busca el perfil de qui vulguis que no pugui veure els teus stories i deixa-ho clicat.
 7. Assegura’t que ja ha 1 o més d’un perfil seleccionat i publica el teu story. Aquest perfil no podrà veure les teves stories mentre estigui en el llistat “ocultar historia a“.
Aquí unes imatges amb l’ordre a seguir i com a exemple amagaria una story al meu germà. Un cop fet, el meu germà no veuria les meves stories a Instagram.
Vete a tu perfil
1 persona a ocultar

2-Mitjançant l'opció "mejores amigos"

Una altra opció és utilitzar llistats. I el primer dels llistats és el de “mejores amigos“. Això aniria bàsicament per als teus cercles pròxims, per la teva gent més propera i amb qui més comparteixes la teva vida social. I no cal que exclusivament siguin els teus millors amics, sinó que pot ser gent amb qui comparteixis una afició.

Per posar-te un exemple, si entrenes en qualsevol esport. Pots fer una llista de millors amics amb els teus companys d’entrenament. Al compartir una story, selecciones que la vols compartir amb els teus “mejores amigos” i només ells la veuran.

Com compartir una story amb els meus “mejores amigos”?

 1. Ves a afegir fotos o vídeos per compartir una story com sempre.

 2. Quan has acabat d’editar amb els teus efectes favorits, selecciona “mejores amigos“. Si no has creat cap llista de “mejores amigos”, el mateix Instagram et donarà l’opció de fer-ho.

 3. Ja pots compartir la teva story sense que la resta de gent fora d’aquest grup la vegi.

Aquí unes imatges.

lista de mejores amigos

3-Mitjançant l'opció "historia de grupo"

L’última opció és la “historia de grupo“. Com has pogut deduir, això ho pots utilitzar per dates o esdeveniments puntuals.

Has tingut un dia de camp amb els amics i vols compartir amb ells algunes imatges del dia, però no et ve de gust que les vegi tothom. Crees un grup, afegeixes als teus amics i comparteixes aquesta història només amb aquest grup. Així de simple.

Com compartir una story mitjançant l’opció “historia de grupo”?

 1. Vés a afegir fotos o vídeos per compartir una story com sempre.

 2. Quan has acabat d’editar amb els teus efectes favorits, selecciona “historia de grupo“. Si no has creat cap llista de “historia de grupo”, el mateix Instagram et donarà l’opció de fer-ho en aquest moment.

 3. Ja pots compartir la teva story sense que la resta de gent de fora d’aquest grup la vegi.

Aquí unes imatges.

opción historia de grupo

Finalment i per evitar que algú comparteixi la teva story i que algú que no vols la pugui veure, t’aconsello desactivar l’opció de “permitir compartir” el teu story. Trobaràs aquesta opció a la fi de menú “historia” dins de “configuración”.

Et deixo aquest post de Metricool amb més funcionalitats d’Instagram.

Vídeo de demostració

Gràcies per llegir-me. Si el post ha estat del teu interès, t’agrairé que el comparteixis. També et convido a subscriure’t al blog i rebre les darreres novetats una vegada al mes. 

Moltes gràcies i estem en contacte.

Subscriu-te al blog
Comparteix aquesta entrada
Altres articles del blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *