Formació en Marketing i E-commerce

Retrat Roger
  • Mentories individuals
  • Píndoles temàtiques
  • Tallers i tutorials
  • Webinars i formació a distància
  • Classes particulars
  • Cursos a equips de treball en empreses
  • Classes a escoles de negoci i centres formatius

Cursos per temàtiques

Marketing Estratègic

En aquest bloc formatiu parlarem dels diferents aspectes a tenir en compte i els passos a donar per dissenyar el teu pla de marketing. Opcionalment podem fer-ho conjuntament.

Gestió de Xarxes Socials

Dins aquesta unitat parlarem de com treure profit de les xarxes socials, quines escollim i t'explico com utilitzar eines com Smarter Queue o Hootsuite a nivell professional per millorar-ne la gestió i generar contingut de qualitat per publicar.

Analítica Web

Monogràfic de Google Analytics i de Tag Manager, aplicacions a partir de les quals podrem extreure les mètriques més adients de la teva web en relació a la teva activitat empresarial.

Publicitat en Xarxes Socials

Vols promocionar el teu negoci amb publicitat en xarxes socials? T'ensenyo com dissenyar els anuncis a través de les plataformes de cadascuna de les diferents xarxes.

Email Marketing

Tutorial que t'ensenya com utilitzar plataformes com Mailchimp o Campaign Monitor per crear campanyes d'email marketing: plantilles, creativitats, continguts, CTAs, etc.

WordPress

Si et va el "do it yourself", WordPress és el CMS més utilitzat per a disseny web. En aquest tutorial veurem com funciona i quines opcions tens per crear-te la teva pròpia web.

SEM i Publicitat Digital

Com implementar una campanya de publicitat a Google a través del seu aplicatiu Google Ads, del planificador de paraules clau, anuncis de cerca, de display, vídeo i remarketing.

Usabilitat Web

Coneixes els conceptes usabilitat web i experiència d'usuari? En aquest curs parlem de com tenir-ho en compte a l'hora de fer-te la teva web tant si és a nivell personal com per e-commerce.

Marketing per e-commerce

Monogràfic on ens centrarem en les estratègies de marketing més utilitzades quan l'objectiu és potenciar les vendes d'un e-commerce.

Deixa que la meva experiència docent acceleri la teva formació

He treballat com a tècnic de formació pel Servei d’Ocupació de Catalunya i en diversos centres de formació donant cursos de marketing i e-commerce. Imparteixo també formació a programes de màster i postgrau en escoles de negoci com Nuclio Digital School o Kschool.

El que diuen de mi

Contacta amb mi per altres formacions

Si no has trobat concretament el que necessites en el llistat anterior, posa’t en contacte amb mi. Qualsevol formació és adaptable tant en temàtica específica, número d’hores, d’alumnes, classes particulars, etc. Recorda que avui dia és imprescindible estar actualizat en marketing.