Opinió del llibre "Guía para crear tu Plan de Acción Online" de Montserrat Peñarroya

Post de les categories marketing digital i opinió sobre llibres llegits. Tiemps de lectura aproximat: 4 minuts.

Avui és el Sant Jordi d’estiu. Estem 23 de juliol de 2020, l’any del maleït confinament. A tal dia com avui m’he decidit a començar una nova secció: les opinions de llibres que vaig llegint. Vaig a donar la meva breu ressenya sobre el que m’han semblat els llibres, sense estendre massa, no pretenc que siguin articles llargs.

A nivell de lectura tinc moments de tot, temporades en què em menjo llibres en pocs dies i temporades en que estic dies sense acabar cap. Gairebé sense començar-los. No em forçp, i he d’indicar que quan un llibre no m’agrada, no segueixo amb ell.

Però anem a l’important, ahir vaig acabar el llibre de Montserrat Peñarroya “Guia per crear tu plan de acción online. 6 Fáciles pasos para que tu organización, por fin, crezca online“. El vaig comprar en format ebook fa pocs dies.

De Montserrat he llegit bastant a la seva web i sentit ja diversos vídeos i és una professional a la qual se li pot tenir una enveja sana: la seva experiència, la seva seguretat, la seva sapiència, el seu passat en empreses punt com, els seus anys de docència, etc. . I el seu llibre no m’ha decepcionat. De fet, m’ha agradat pel fàcil, el didàctic i el amè per explicar segons quins conceptes que no ho són tant i fer-los entenedors.

Basant-se en el mètode SOSTAC (Situació, Objectius, Estratègia o Strategy, Tàctiques, Acció i Control), t’explica com estructurar un pla d’acció per créixer en el canal online. El llibre aprofundeix en cadascuna d’aquestes 6 parts i et detalla què tenir en compte en cadascuna d’elles.

Va construint el pla sempre des d’un punt de vista molt pràctic. Res de pura teoria, encara que et fa referència a ella. Apareixen també recomanacions sobre les opcions concretes a utilitzar en algunes eines digitals (Moz, Alexa, GSC, etc.) així com petits trucs per saber on mirar per créixer en línia.

Si vols una bona guia per a gent no experta, però sí iniciada al món digital, et recomano fermament el seu llibre.

Pots trobar-ho a la seva web: https://www.montsepenarroya.com/

Seguim llegint…

Gràcies per llegir-me. Si el post ha estat del teu interès, t’agrairé que el comparteixis. També et convido a subscriure’t al blog i rebre les darreres novetats una vegada al mes. 

Moltes gràcies i estem en contacte.

Subscriu-te al blog
Comparteix aquesta entrada
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Altres articles del blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.