Opinió del llibre "Guía para crear tu Plan de Acción Online" de Montserrat Peñarroya

Post de les categories marketing digital i opinió sobre llibres llegits. Tiemps de lectura aproximat: 4 minuts.

Avui és el Sant Jordi d’estiu. Estem 23 de juliol de 2020, l’any del maleït confinament. A tal dia com avui m’he decidit a començar una nova secció: les opinions de llibres que vaig llegint. Vaig a donar la meva breu ressenya sobre el que m’han semblat els llibres, sense estendre massa, no pretenc que siguin articles llargs.

A nivell de lectura tinc moments de tot, temporades en què em menjo llibres en pocs dies i temporades en que estic dies sense acabar cap. Gairebé sense començar-los. No em forçp, i he d’indicar que quan un llibre no m’agrada, no segueixo amb ell.

Però anem a l’important, ahir vaig acabar el llibre de Montserrat Peñarroya “Guia per crear tu plan de acción online. 6 Fáciles pasos para que tu organización, por fin, crezca online“. El vaig comprar en format ebook fa pocs dies.

De Montserrat he llegit bastant a la seva web i sentit ja diversos vídeos i és una professional a la qual se li pot tenir una enveja sana: la seva experiència, la seva seguretat, la seva sapiència, el seu passat en empreses punt com, els seus anys de docència, etc. . I el seu llibre no m’ha decepcionat. De fet, m’ha agradat pel fàcil, el didàctic i el amè per explicar segons quins conceptes que no ho són tant i fer-los entenedors.

Basant-se en el mètode SOSTAC (Situació, Objectius, Estratègia o Strategy, Tàctiques, Acció i Control), t’explica com estructurar un pla d’acció per créixer en el canal online. El llibre aprofundeix en cadascuna d’aquestes 6 parts i et detalla què tenir en compte en cadascuna d’elles.

Va construint el pla sempre des d’un punt de vista molt pràctic. Res de pura teoria, encara que et fa referència a ella. Apareixen també recomanacions sobre les opcions concretes a utilitzar en algunes eines digitals (Moz, Alexa, GSC, etc.) així com petits trucs per saber on mirar per créixer en línia.

Si vols una bona guia per a gent no experta, però sí iniciada al món digital, et recomano fermament el seu llibre.

Pots trobar-ho a la seva web: https://www.montsepenarroya.com/

Seguim llegint…

Gràcies per llegir-me. Si el post ha estat del teu interès, t’agrairé que el comparteixis. També et convido a subscriure’t al blog i rebre les darreres novetats una vegada al mes. 

Moltes gràcies i estem en contacte.

Subscriu-te al blog
Comparteix aquesta entrada
Altres articles del blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *