Formació

  • Cursos In Company
  • Píndoles Temàtiques
  • Tallers
  • Webinars
  • Classes Particulars
  • Seminaris
  • Classes per Skype/Formació a distància

Fes click en cada unitat formativa per veure'n els detalls

En aquest bloc formatiu parlarem dels conceptes principals del marketing per tal que et puguis dissenyar el teu propi pla segons els objectius que persegueixis tant a nivell online com offline.

En aquest curs veurem com gestionar les xarxes socials per tal que t’ajudin a arribar als teus objectius. Veurem la diferència entre SMO (social media optimization) i SMM (social media marketing) i aprofundirem en eines que ens ajudin a una gestió integral del món del social media.  Ens centrarem en Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin i Pinterest. A part d’aquestes, podem analitzar on és el teu públic objectiu per detectar si hi ha alguna altra xarxa social que et pugui ser interessant d’utilitzar pel teu cas concret, recorda que es coneixen més de 800 xarxes socials.

Formació centrada en els principals aspectes a tenir en compte per a tenir èxit en la gestió d’una botiga virtual: actors a tenir en compte, processos, control, resultats, mètriques, normativa, etc.

Monogràfic pur d’ús d’aquestes potents eines gratuïtes que ens facilita Google, personalització d’informes, segmentació de públics, principals mètriques, gestió d’etiquetes i activadors, etc.

Vols promocionar el teu negoci amb publicitat en xarxes socials? Aquí aconseguiràs la formació per a poder fer-ho: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin i Pinterest Ads.

En aquesta píndola formativa parlarem de com instrumentar una campanya de publicitat en buscadors, del planificador de paraules clau, anuncis de cerca, de display, de vídeo i d’aplicacions. 

"Les bones preguntes superen les respostes fàcils"

Paul Samuelson

Contacta amb mi per altres tipus de formacions

Si no has trobat concretament el que necessites en la llista anterior, posa't en contacte amb mi. La formació és adaptable tant en termes de temàtica concreta, número d'hores, alumnes, classes particulars, etc. Recorda que avui en dia és imprescindible formar-te en marketing.