Marketing Digital: interacció i medició front a tweets i likes!

Pla de Marketing Digital

Determinació de la millor estratègia global per a la teva presència al canal online

Marketing per E-commerce

Optimització de l’arquitectura web per a facilitar l’experiència del procés de compra al teu client i d’aquesta manera augmentar vendes. Pla d’acció per a una millor gestió del teu e-commerce.

Publicitat Digital

Disseny i implementació de campanyes d’E-mail marketing i de publicitat a través de google adwords, Facebook, Twitter, Linkedin i Instagram Ads

Retransmissió digital d'events

T’interessa gestionar la comunicació en directe d’un event dins el món digital i que quedi en la memòria de tots per sempre? Posa’t en contacte amb mi.​

Disseny i Posicionament Web

Disseny del teu lloc web i millora de la visibilitat en els resultats orgànics mitjançant l’optimització de la teva pàgina web així com  de referències i links externs.

Social Media

Elecció i gestió de les xarxes socials més adequades, planificació i programació de contingut amb eines professionals i monitorització posterior d’impactes i interaccions.

Analítica Web

Generació d’estadístiques i mètriques específiques pel teu tipus d’activitat i producte, anàlisis de la informació per a la presa de decisions posterior.

Reputació digital

Detecció, estudi i posterior gestió de les teves mencions al canal online, saber el que diuen de tu per arribar al que vols que diguin.

"Deixa de vendre, comença a ajudar"

Zig Ziglair