Em dic Roger Tella i converteixo els termes confusos i feixucs del marketing i l’ecommerce en conceptes i accions senzilles que tothom entèn, pot aplicar i que donen resultat

foto Roger

Qui sóc?

Sóc el Roger, per dir-te la meva edat hauria de començar amb un 4 i sóc de Tàrrega.

Què puc fer per tu?

El meu objectiu és CONTRIBUIR al disseny i implementació de l’ESTRATÈGIA GLOBAL DE MARKETING d’organitzacions i empreses per a, d’aquesta manera, fer-les més rellevants i conectades a les necessitats dels seus clients i AUGMENTAR LES SEVES VENDES

D’acord amb el meu objectiu, puc assessorar-te, orientar-te i donar-te un cop de mà en aquelles necessitats que tinguis a nivell de marketing, ja sigui a través de consultoria estratègica o formació.

Per què jo?

Perquè la tenacitat i el repte són trets comuns que sempre han destacat de mi quan em descriuen. Això acaba traduint-se inevitablement en impulsar negoci, tens el meu compromís de que t’ajudaré a impulsar el teu negoci.

Més sobre mi

Suposo que com tots, sóc la conjunció de moltes coses segons el punt de vista des d’on es miri.

A nivell acadèmic, tinc formació en marketing estratègic, digital i e-commerce.  Vaig aconseguir la certificació IQ com a especialista en Google Analytics, la de publicitat de cerques i també la de Google Ads, pots veure el meu historial a Google Academy. També vaig obtenir el certificat com a expert en email marketing. A més a més, m’he format amb dos màsters i varis cursos d’especialització en l’àmbit digital. Pots consultar més en el meu perfil de Linkedin.

Professionalment la meva carrera va començar en el sector bancari on vaig assumir diferents rols a mesura que anava passant el temps fins a director d’oficina. Gràcies a l’esforç del meu equip i al propi, vaig ser premiat dues vegades com a millor gestor de la direcció territorial. He viscut i treballat a Escòcia més d’un any. Posteriorment he sigut responsable de marketing d’una empresa de serveis a la comunitat educativa, formant part del seu equip directiu, dissenyant i implementant la seva estratègia de marketing. 

Actualment sóc el responsable de l’e-commerce de Corporació Alimentària Guissona i compagino aquesta activitat amb la consultoria i docència en cursos de marketing digital i e-commerce. A nivell docent, he treballat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, per diferents centres de formació i dono també classes a postgrau i màsters en escoles de negoci com Nuclio Digital School o la Kschool. Pots veure algunes de les presentacions dels cursos que he donat fent clic aquí.

En l’àmbit personal m’agrada dir que sóc un noi (amb canes, però noi encara) de Tàrrega, algú normal, no pretenc res més. Qui em coneix em diu que sempre estic fent alguna cosa, sigui algun curs, preparant un repte esportiu o algun altre event, penso que ens hem de mantenir, tal i com deia Steve Jobs, amb gana i una mica bojos.

M’agrada viatjar, vaig estar més de sis mesos rodant per centre i sud Amèrica, quina gran experiència. Sóc un esportista nat, m’encanta la natura, fer submarinisme i sempre que puc corro curses de muntanya, tinc al meu currículum un ironman, diverses ultratrails, maratons i travesses nedant a mar obert, podríem dir que em descriu el hashtag #findmeoutsideEm va el repte, si se’m posa alguna cosa al cap i em tempta no descanso fins a assaltar-ho.

M’agraden el vermell, el negre, el gris i el blanc, es nota? Per últim, et diré que visc en parella i que tinc una gata i una gossa, o la Mit i la Kira em tenen a mi, ja no ho sé. Tota la resta, la deixo pel dia que ens coneguem personalment.

Pots saber més de mi llegint-me al blog.

Roger Aigüestortes