"Stay Hungry Steve Jobs

Qui sóc?

El meu nom és Roger Tella, per dir-te la meva edat hauria de començar amb un 4 i sóc de Tàrrega.

Què puc fer per tu?

El meu objectiu és CONTRIBUIR al disseny i implementació de l’ESTRATÈGIA GLOBAL DE MARKETING d’organitzacions i empreses per a, d’aquesta manera, fer-les més rellevants i conectades a les necessitats dels seus clients i AUGMENTAR LES SEVES VENDES. 

D’acord amb el meu objectiu, puc assessorar-te, orientar-te i donar-te un cop de mà en aquelles necessitats que tinguis a nivell de marketing, ja sigui de caire estratègic, digital o formatiu. Ho trobaràs tot a la pestanya serveis.

Per què jo?

Perquè, tot i que al mercat hi ha molt bons professionals que podrien fer una gran tasca per tu, jo tinc la formació, els coneixements i l’experiència que et fan falta. Avui en dia tot canvia molt de pressa i el marketing no és una excepció, t’anirà molt bé disposar dels serveis d’algú que està actualitzat en les darreres tendències i que utilitza eines professionals per desenvolupar la seva tasca. No ho dubtis, contacta amb mi i explica’m el teu cas.

Sobre mi

Suposo que com tots, sóc la conjunció de moltes coses segons el punt de vista des d’on t’ho miris.

Acadèmicament em vaig diplomar en ciències empresarials ja fa molts anys. Posteriorment vaig cursar un màster en finances corporatives i un altre en direcció comercial i de marketing. Això em permet perfilar qualsevol projecte de marketing en consonància amb els números, que al final, ens agradi més o menys, són els que marquen el retorn de qualsevol acció. Més tard vaig estudiar una especialitat en marketing digital, tinc la certificació IQ com a especialista en Google Analytics i Tag Manager, Google Ads, marketing en buscadors, seguiment i implementació de les principals KPIs (conversió a venta, conversió a registre, CPA, CTR, etc).

Professionalment la meva carrera va començar en el sector bancari on vaig assumir diferents rols a mesura que anava passant el temps: gestor comercial en oficines i en departaments centrals, sots director i finalment director d’oficina. Gràcies a l’esforç del meu equip i al propi, vaig ser premiat dues vegades com a millor gestor de la direcció territorial.

Vaig ser responsable de marketing d’una empresa de serveis a la comunitat educativa, formant part del seu equip directiu dissenyant i implementant la seva estratègia de marketing. Com pots veure, no sols he tingut la sort de formar part d’equips de treball, sinó també de dirigir-los.

He tingut el privilegi de ser professor en cursos de marketing com a tècnic de formació pel Servei d’Ocupació de Catalunya i, eventualment, segueixo donant formacions  en diversos centres. Pots veure algunes de les presentacions dels cursos que he donat fent clic aquí. Enmig de tot això, he viscut i treballat a Escòcia més d’un any. Actualment gestiono l’e-commerce de Corporació Alimentària Guissona i sóc el responsable del servei Box Online de la botiga virtual.

Personalment m’agrada dir que sóc un noi (amb canes, però noi encara) de Tàrrega. Qui em coneix em diu que sempre estic fent alguna cosa, sigui algun curs, preparant un repte esportiu o algun altre event, penso que ens hem de mantenir, tal i com deia Steve Jobs, amb gana i una mica bojos.

M’agrada viatjar, vaig estar més de sis mesos rodant per centre i sud Amèrica, quina gran experiència. Sóc un esportista nat, m’encanta la natura, fer submarinisme i sempre que puc corro curses de muntanya, tinc al meu currículum un ironman, diverses ultratrails, maratons i travesses nedant a mar obert, podríem dir que em descriu el hashtag #findmeoutside. Em va el repte, si se’m posa alguna cosa al cap i em tempta no descanso fins a assaltar-ho.

M’agraden el vermell, el negre, el gris i el blanc, es nota? Per últim, et diré que visc en parella i que tinc una gata i una gossa, o la Mit i la Kira em tenen a mi, ja no ho sé. Tota la resta, la deixo pel dia que ens coneguem personalment. 

Pots saber més de mi consultant el meu perfil de linkedin o llegint-me al blog.

A la meva taula han estat asseguts gent tant diversa com el director comercial d’una multinacional, la propietària d’un establiment de menjar casolà o un ramader. Em creus ara quan et dic que sóc capaç d’ajudar-te?