"Vero", la nova xarxa social que vol fer-se un lloc entre les grans

Post de las categories tutorials, marketing digital i xarxes socials. Temps de lectura aproximat: 6 minuts.

página en desktop de Vero

En el post d’avui volia parlar-te de Vero, una nova xarxa social que, segons alguns, donarà molt que parlar en un futur. La pots trobar a vero.co encara que el millor és que et baixis l’app, que és com funciona realment, bé sigui de l’Apple Store o del Play Store.

Et poso el “nova” al títol perquè, com pots apreciar en aquesta part de la seva web, fa dies que van publicar les seves “bases”. Aquí la pàgina que data de l’any 2015. https://www.vero.co/press-release/2015/7/28/press-release

Quan entres a la seva pàgina web, ja t’ho diuen: “We want Vero to ENHANCE your life, not detract from it” y “No ads, no data mining, no algorithms”. Aquest és el seu posicionament. Si els creiem i prenem “ENHANCE” per millorar, estan parlant de millorar-nos la vida. Això ho fan, per exemple, mostrant-te un gràfic per saber diàriament quant temps gastem dins de l’app.

La seva idea és que descobreixis el que vulguis, vegis i accedeixis a el contingut que vulguis i que col·leccions el que vulguis, pots crear col·leccions tant de llibres, pel·lícules, imatges, etc.

Encara està en fase Beta i es nota, de vegades es penja i va lenta, i altres vegades s’interromp el procés directament (jo buscava gent a Tàrrega) i es surt de l’app directament, error bèstia com pocs. Si volen que evolucioni necessiten implementar-la molt encara a nivell informàtic.

perfiil
Procés de Registre

El procés de registre és el mateix que en altres xarxes. Correu electrònic, dades personals i contrasenya. Res de nou.

Serà de pagament

O això ens diuen. Ningú sap si això és simplement un ganxo perquè la gent se la descarregui o finalment cobraran per això. Personalment no ho veig sabent que altres xarxes faciliten almenys l’opció freemium.

Vídeo-tutorials

Dins el perfil i si premem sobre de l’interrogant (?), Apareixen uns videotutorials on t’expliquen com pots publicar contingut, sobre les col·leccions, etc. Em sembla molt interessant i pràctic, no he vist aquesta opció en altres xarxes socials i ho fa tot molt més suportable per a qui no estigui acostumat a l’ús d’aquest tipus d’apps.

L’Interface

L’interface de l’app és agradable, sobri, però elegant i de fàcil navegació per totes les seves opcions. En el teu tauler de control introdueixes la teva foto o AVATAR, una descripció que pot contenir enllaços clicables (et parlo d’això en un altre post sobre Linktree i com crear links a Instagram). Aquesta xarxa social si et permet afegir links que es puguin clicar i portar a la gent a la teva pàgina web, blog, etc.

Contingut

Es pot pujar tot tipus de contingut, des de fotos, vídeos, text, links i tot funciona mitjançant hashtags. A part d’això, pots recomanar, puntuar o preguntar per música, llibres, pel·lícules, llocs, etc. I afegir tot el contingut interessant per a tu en una col·lecció. Tot el que publiques el pots compartir a Facebook i Twitter.

colecciones

Configuració

Les seves opcions de configuració tant de compte, privacitat i informació d’ús són bastant bàsiques. Pots permetre seguidors, sol·licituds de contacte, permetre o no les notificacions i hi ha una part de compra i informació de pagament, on pots afegir una targeta i direcció d’enviament. Entenc que ha de ser el seu futur model de negoci.

El seu principal problema?

Doncs que ara mateix no trobes ni al tato quan busques gent, no hi ha gairebé ningú. Entenc que si la xarxa social va a més ja creixerà, però ara mateix costa trobar una cara coneguda.

Si et registres no oblidis agregar-ME, usuari Màrqueting A-Mida.

Ja veus, una més de les més de 900 xarxes socials que existeixen. T’agrairé que em donis feedback si t’afegeixes un perfil a Vero. Com veus el seu futur?

Gràcies per llegir-me. Si el post ha estat del teu interès, t’agrairé que el comparteixis. També et convido a subscriure’t al blog i rebre les darreres novetats una vegada al mes. 

Moltes gràcies i estem en contacte.

Subscriu-te al blog
Comparteix aquesta entrada
Altres articles del blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *